Contul meuAm uitat parola
Concurs

Castiga un weekend romantic la munte.

Detalii

Membri ProFemei.ro

Conecteaza-te

Reteta zilei

Reteta zilei pe Proretete.ro poza

Reteta zilei pe Proretete.ro

Povestea saptamanii

Povestea saptamanii poza

Remedii impotriva energiei shar: shar, sau chi negativ, poate fi provocat de o gama larga de evenimente; le-am[...]

Povestea ta care e?

Plante care aduc noroc in casa

postat pe : 19.10.2012   5320 vizualizari
0 (0 voturi)
Daca esti o iubitoare de plante in ghiveci si nu numai, poti sa folosesti aceasta pasiune pentru a atrage norocul si prosperitatea in casa ta.
 
Ardeiul iute
Este mai putin cunoscut faptul ca ardeiul iute este o planta aducatoare de noroc. Ardeiul iute protejeaza casa si alunga bestemele.
 
Bambusul
In arta Feng Shui, se considera ca bambusul atrage norocul si abundenta si este indicat sa fie asezat langa o persoana bolnava deoarece favorizeaza insanatosirea.  Nu este o planta pretentios de intretinut si poate trai foarte mult timp daca este ingrijit corespunzator.
 
Bujorul
Pe langa faptul ca este foarte frumos si are un parfum imbatator, in cultura chineza bujorul este considerat una dintre florile care aduc noroc, indiferent de culoare. Se considera ca bujorul rosu, in special, aduce noroc in dragoste si sporeste sansele de casatorie.
 
Busuiocul
Daca este crescut in ghiveci sau nu, este bine sa fie plantat singur sau ghiveciul lui sa fie separat de
celelate plante. Pe langa faptul ca aduce noroc si prosperitate, busuioc curata aerul si energiile din casa si din jurului ei de incarcari negative si toxice.
 
Galbenelele
Cunoscute ca plante medicinale, galbenelele tinute in ghiveci purifica energiile din casa si o protejeaza.
 
Iasomia
Este un alt copacel care pe langa faptul florile sale ca miros foarte frumos, favorizeaza relatiile de prietenie si aduce noroc la bani.
 
Iedera
Plantata pe langa casa, se considera ca are capacitatea de a proteja casa de blesteme si energii negative.
 
Magnolia
Este un copac care atrage orice privire iar florile sunt incredibil de frumoase si parfumate. Pe langa aspectul estetic pe care il ofera gradinilor, magnolia este aducatoare de noroc si fericire daca este plantata in fata casei si daca este plantata in spatele casei aduce noroc treptat la bani.
 
Menta
Este o alta planta care este cunoscuta mai mult pentru propietatile ei de planta medicinala si mai putin pentru faptul ca atrage norocul si visele premonitorii.
 
Planta de jad
In China este foarte raspandita deoarece se considera ca atrage prosperitatea, mai ales in afaceri. Este indicat sa fie asezata in apropierea usii principale si cel mai bine este sa fie primita in dar.
 
Trifoiul
Este o planta des intalnita in cultura romaneasca si se stie ca trifoiul este aducator de noroc, in special daca gasesti un trifoi cu patru foi. Se considera ca protejeaza casa de spiritele rele si atrage banii, sanatatea si dragostea.
Exista si trifoi la ghiveci, in culori diferite si cu forma frunzelor diferita dar se poate gasi si trifoi calsic, asemanator cu cel pe care-l gasim in iarba.